FUNKTIONER

Gratisal er Grønlands nyeste og mest intuitive lønprogram. Vi går all in for at levere lækre funktioner til lønhåndtering og personaleadministration, og du vil på månedlig basis opleve nye funktioner, der vil kunne optimere din lønadministrative processer.

OPRET DIG NU!

FUNKTIONER

Gratisal er Grønlands nyeste og mest intuitive lønprogram.

Vi går all in for at levere lækre funktioner til lønhåndtering og personaleadministration, og du vil på månedlig basis opleve nye funktioner, der vil kunne optimere din lønadministrative processer.

Gratis oprettelse - Uden binding

OPRET DIG NU!

Udvalgte funktioner

I nedenstående har vi udvalgt seks funktioner som vi tænker er særlig relevante for dig og som vi er sikre på, at du også vil blive glad for. Du kan læse mere om vores priser via linket her.

Grønlandske regler

A1-månedsrapportering og årslønsedler til Sulinal er tilgængelige med et enkelt klik. Vi tager automatisk højde for grønlandske regler omkring bla. udenlandsk pension, feriepenge, B-Indkomster og meget mere.

Lønsedler i udkastform

Gratisal er det første lønsystem i verden, hvor du kan sende lønsedler til medarbejderne i udkastform, som kan rapportere tilbage om fejl inden lønnen bogføres.​

Tidsstyring

Importér din virksomheds timedata til Gratisal eller lad medarbejderne taste det selv i systemet. Når timeposternes godkendes overføres disse automatisk til løndata ud fra de kriterier, du selv sætter op.

Integrationer

I Gratisal kan du nemt og hurtigt integrere mod jeres økonomi-, regnskabs- eller ERP-system. Gratisal kan automatisk mappe lønarter til jeres kontoplan og overføre bogførte lønkørsler til kassekladden.

Sproglag

Både interface og lønsedler kan gøres tilgængeligt på dansk og engelsk. Hver enkelt bruger og medarbejder kan vælge deres foretrukne sprog. Flere sprog tilføjes løbende og vil være inkluderet i prisen.

Godkendelsesflow til lønkørsler

Denne funktion giver dig mulighed for at sende din lønkørsel til godkendelse inden denne bogføres. Samtidig kan du sende lønsedler til godkendelse hos medarbejderne inden bogføring.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os gennem vores grønlandske samarbejdspartner MDC DATA via support@gratisal.gl eller på telefon +299 527146.